7.13 Statusi i transferit është Nënshkruar. A do të ekzekutohet transferi im me sukses?

Nëse keni kryer dhe nënshkruar një transfer, mund ta shihni atë si të nënshkruar, por të pa ekzekutuar akoma sepse ndërkohë është duke u përpunuar. Koha e ekzekutimit të transferit varet nga tipi i transferit. Kur transferi të përfundohet, statusi i saj do të ndryshojë në Ekzekutuar.

Ju mund të kontrolloni statusin e saktë të transferit suaj duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera dhe duke zgjedhur Transferet> Lista e Transfereve.