7.12. Statusi i transfetes eshte i Nenshkruar. A do te ekzekutohet me sukses transferta?

Nese keni kryer dhe nenshkruar transferten, mund te shihni se eshte nenshkruar por ende nuk eshte ekzekutuar, sepse, ne ate moment, po procesohet. Koha e ekzekutimit te transfertes varet nga lloji i transfertes. Kur transferta eshte plotesuar, gjendja do te ndryshoje ne Ekzekutuar.


Ne faqen e internetit: mund te kontrolloni statusin e sakte te transferimit tuaj duke hyre ne llogarine tuaj te Paysera-s dhe zgjedhur Transfertat > Lista e Transfertave.


Në aplikacionin celular: ne ekranin kryesor > transferta do te jete transparente.