3.13 Si të bëni një video telefonatë dhe të identifikoheni në Google Meet?

Identifikimi i klientit përmes video telefonatës të Paysera kryhet nëpërmjet shërbimit të komunikimit me video Google Meet.

Për të bërë një video telefonatë, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit Paysera me telefon. Gjatë telefonatës, një konsulent do t'ju dërgojë me email një lidhje për thirrjen e Google Meet.

 

Kur një klient i bashkohet një video telefonates nëpërmjet lidhjes së Google Meet dërguar atij - identifikimi kryhet menjëherë.

Një video telefonatë përmes Google Meet mund të kryhet duke përdorur:

 

Një kompjuter – lidhja me video-telefonatë mund të hapet si zakonisht, thjesht përmes shfletuesit që përdorni zakonisht.

Telefonit juaj – duhet të shkarkoni aplikacionin Google Meet përpara telefonatës.

Tags