3.06 Numri juaj i telefonit ka ndryshuar dhe nuk mund të hyni në llogarinë tuaj Paysera

  • Nëse nuk keni më numrin e telefonit që është konfirmuar në llogarinë Paysera dhe dëshironi ta ndryshoni atë në një tjetër, ju rekomandojmë të hyni në llogari duke përdorur aplikacionin Paysera. Duke hyrë në llogari në këtë mënyrë, nuk do të keni më nevojë të kryeni asnjë konfirmim shtesë të hyrjes. Pas hyrjes, do të jeni në gjendje të futni një numër të ri telefoni dhe ta konfirmoni atë në menunë e majtë duke zgjedhur Parametrat> Llogaria e Pagesës> Numri i telefonit> Shtoni numrin e telefonit. Konfirmoni numrin e shtuar rishtas dhe vendoseni atë si numrin e telefonit ku duhet të dërgohen konfirmimet, ju mund ta bëni këtë në numrin e telefonit për konfirmim.
  • Nëse nuk mund të futeni në llogarinë tuaj duke përdorur aplikacionin Paysera, kontaktoni Ndihmën e Klientit në lidhje me shtimin e një numri të ri telefoni. Ju lutemi vini re se, për të shtuar një numër të ri telefoni në llogarinë tuaj Paysera, së pari, për arsye sigurie, do të duhet t'ju identifikojmë edhe një herë përmes një video thirrjeje.

       

Numri telefoni mund të shtohet dhe të përdoret vetëm nga një klient Paysera. Nëse një numër telefoni është përdorur tashmë dhe është aprovuar për një person tjetër, nuk do të jeni në gjendje ta shtoni atë në llogarinë tuaj