3.06. Numri juaj i telefonit ka ndryshuar dhe nuk mund te hyni ne llogarine tuaj Paysera

-Nese nuk keni me numrin e telefonit qe eshte konfirmuar ne llogarine e Paysera dhe deshironi ta ndryshoni me nje tjeter, ju rekomandojme te hyni ne llogarine tuaj permes aplikacionit te Paysera. Ne kete menyre, nuk do te keni me nevoje per te bere asnje konfirmim shtese te hyrjes. Pas hyrjes, do te jeni ne gjendje te shkruani nje numer te ri telefoni dhe ta konfirmoni ate ne menyne e majte duke zgjedhur Parametrat (ikona e ingranazhit) > Shiko profilin tim > Numrat e telefonit te lidhur > Lidh numer tjeter telefoni. Konfirmoni numrin e shtuar dhe vendosni ate si numër telefoni ku duhet te dergohen konfirmimet, kete mund ta beni tek Numri i telefonit per konfirmime.

Nese nuk mund te hyni ne llogarine tuaj duke perdorur aplikacionin Paysera, kontaktoni Sherbimin e Kujdesit ndaj Klientit lidhur me shtimin e nje numri telefoni te ri. Ju lutemi te keni parasysh se, per te shtuar nje numer telefoni te ri ne llogarine tuaj Paysera, fillimisht, per arsye sigurie, do te duhet te ju identifikojme perseri permes nje videotelefonate.
NB. Nje numer telefoni mund te shtohet dhe te perdoret vetem nga nje klient i Paysera-s. Nese nje numer telefoni eshte tashme perdorur dhe eshte miratuar per nje person tjeter, ju nuk do te jeni ne gjendje ta shtoni ate ne llogarine tuaj.