10.05 ID e projektit dhe nënshkrimi

Hyni në Paysera.

Për të krijuar një ngjarje me pagesë, vendosni ID e projektit dhe fjalëkalimin e projektit në sistemin Paysera Tickets. ID e fjalëkalimit dhe fjalëkalimi mund të gjenden duke hyrë në llogarinë tuaj, dhe në menunë e majtë duke zgjedhur Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia> Cilësimet e përgjithshme të projektit.


Ju nuk keni një projekt të mbledhjes së pagesave Paysera?

Si të krijoni një projekt të mbledhjes së pagesave për një shërbim të Biletave Paysera?