10.03 Si mund të krijoj një projekt të mbledhjes së pagesave për një shërbim të Paysera Tickets?

Hyni në Paysera

Hyni në llogarinë tuaj Paysera. Nëse nuk keni një llogari Paysera, mund të regjistroheni këtu: REGJISTRIMI.

Porositni shërbimin e mbledhjes së pagesave

Për të aktivizuar shërbimin e mbledhjes së pagesave, ju lutemi futuni në llogarinë tuaj Paysera.

Në anën e majtë të menusë zgjidhni Cilësimet> Cilësimet e profilit dhe më pas zgjidhni Menaxhimi i Shërbimit> Ndrysho.

Porositni shërbimin Mbledhja e pagesave online përmes e-banking dhe sistemeve të tjera dhe klikoni Porosit.

Shënim! Për të porositur këtë shërbim, përdoruesi duhet të ketë një procedurë identifikimi të përfunduar plotësisht. Udhëzimet e identifikimit hap pas hapi janë në dispozicion në llogarinë tuaj Paysera.

Krijoni një projekt për mbledhjen e pagesave

Në menunë në të majtë, zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e mia> Shtoni një projekt të ri.

 

Cilësimet e projektit Tickets Paysera

Shënim! Një projekt i mbledhjes së pagesave mund të krijohet vetëm një herë, kështu që ju mund të përdorni një projekt për të gjitha ngjarjet tuaja.

 

Adresa e projektit

dhe adresa e projektit https://tickets.paysera.com do të futet automatikisht.

 

Cilësimet e projektit

Sigurohuni që të aktivizoni opsionet e mëposhtme në cilësimet e shërbimit të mbledhjes së pagesave:

  • mos lejoni që të vendosni dy herë.
  • të mos dërgojë letra për klientët që kanë filluar, por nuk kanë përfunduar zgjidhjen. Zakonisht letra dërgohet pas 3 orësh dhe vetëm për mënyrat e pagesës që janë të mundshme të kryhen në 15 minuta.
  • ridrejtoni paguesin në faqen e internetit të projektit sipas një adrese të indikuar pranuese vetëm pasi të keni marrë një konfirmim përfundimtar të një pagese të suksesshme.

Fushat e tjera të informacionit duhet të plotësohen në përputhje me ngjarjet (et) e planifikuar. Një projekt mund të përdoret për një numër të pakufizuar ngjarjesh.

Shënim. Nëse kur krijoni një projekt, ju zgjidhni saktë Unë do të përdor sistemin e shpërndarjes së biletave Paysera Tickets, opsionet e mësipërme do të aktivizohen automatikisht.

 

Aktivizimi i projektit

Pasi të plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara, klikoni në Paraqit për shqyrtim. Ju mund të filloni shitblerjen vetëm pasi aktivizohet projekti. Verifikimi i projektit mund të zgjasë deri në 48 orë. Në rast se keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Qendrën e Shërbimit të Klientit.

 

Të dhënat e projektit për krijimin e një ngjarje

Për të krijuar një ngjarje të paguar, shkruani ID e projektit dhe fjalëkalimin e projektit në sistemin Paysera Tickets. Ju mund t'i gjeni të dhënat duke hyrë në llogarinë tuaj dhe duke zgjedhur Projektet dhe aktivitetet> Projektet e mia> Parametrat e projektit> Cilësimet e përgjithshme të projektit në menunë e majtë.