9.04 Cili është lloji i kartelës Visa: debiti apo krediti?

Kartela e pagesës Visa është një kartelë debiti.

Kur lëshoni një kartelë Visa, një llogari shtesë IBAN e dedikuar vetëm për pagesa me një kartelë është hapur për ju. Ajo është e ndarë nga llogaria kryesore rrjedhëse Paysera për të bërë kontrollin më të përshtatshëm të fondeve tuaja dhe për të mbajtur në mënyrë të sigurt shumën e parave të dedikuara vetëm për pagesa me një kartë.

Kartela Visa mund të përdoret për pagesa vetëm duke depozituar para në llogari paraprakisht, dhe për këtë arsye para se të kryeni transfere ose të paguani me një kartelë, sigurohuni që gjendja e llogarisë së kartelës së pagesës të jetë e mjaftueshme. Do të keni mundësi të përdorni të gjitha fondet në llogari. Nuk ka kufi krediti.

Ku mund të përdorni kartelën Visa? Më shumë informacion jepen këtu