1.05 Mbyllja e llogarisë. Fshirja e llogarisë Paysera

Për të mbyllur llogarinë tuaj Paysera, duhet të kryhen veprimet e mëposhtme:

  • nëse keni një kartelë aktive Visa, ju lutemi anulojeni së pari. Ju mund të anuloni kartelën tuaj Paysera Visa në llogarinë tuaj, duke zgjedhur Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave, duke zgjedhur kartelën që dëshironi të anuloni, pastaj duke klikuar në Blloko Përkohshësisht / Anulo dhe pastaj "Blloko përgjithmonë" në dritaren e sapohapur. Kur kartela anulohet, marrëveshja e shërbimit të kartelës përfundon dhe kartela bëhet e pavlefshme. Anulimi i kartelës është falas;
  • nëse ka borxhe të mbetura në kartelën tuaj, së pari duhet të mbuloni shumën e pamjaftueshme në llogari dhe pastaj të na kontaktoni. Udhëzimet e rimbushjes së llogarisë mund t'i gjeni në llogarinë tuaj duke klikuar te Llogaritë dhe Kartelat> Rimbush llogarinë. Zgjidhni vendin dhe monedhën, dhe udhëzimet për rimbushjen e llogarisë do të gjenerohen për ju. Më shumë informacion mbi ripagimin e borxhit mund të gjeni këtu;
  • nëse kanë mbetur para në llogarinë tuaj, ju lutemi transferoni paratë në llogarinë tuaj në një bankë tjetër që të mund ta mbyllim llogarinë tuaj. Në rast se llogaria juaj nuk identifikohet dhe ju nuk mund të transferoni fondet vetë, ju lutemi jepni detajet e llogarisë tuaj bankare, ku do t'i transferojmë fondet para se të mbyllni llogarinë tuaj.

Detajet e llogarisë bankare duhet të përfshijnë:

  • Emri dhe mbiemri i marrësit
  • Adresa e marrësit
  • Numri i llogarisë bankare të marrësit
  • Kodi SWIFT / BIC
  • Adresa e bankës së marrësit
  • Pasi të keni kryer veprimet e kërkuara, ju lutemi na dërgoni një email në support@paysera-ks.com nga adresa e emailit tuaj të konfirmuar në sistemin tonë me një kërkesë për të fshirë llogarinë tuaj Paysera.

Shënim. Nëse nuk doni të mbyllni llogarinë tuaj, por thjesht dëshironi të deaktivizoni ose fshehni numrin e llogarisë tuaj në mënyrë që të mos shfaqet së bashku me llogaritë tuaja të tjera, në menunë në të majtë, zgjidhni Cilësimet> Llogaria e Pagesës. Në dritaren e hapur, zgjidhni llogarinë të cilën dëshironi ta fshehni përkohësisht dhe klikoni në Fshih llogarinë. Nëse është e nevojshme, do të jeni në gjendje të rihapni llogarinë në të njëjtën opsion Cilësimet> Llogaria e Pagesës, duke klikuar në Hap një llogari.