7.18. Kur do t'i shohe marresi fondet ne llogarine e tij?

Koha e nevojshme per te pranuar parate varet nga menyra e pageses:

Transfertat tek nje perdorues tjeter Paysera - arrijne tek perfituesi brenda nje minute.
Transfertat SEPA (jo urgjent ) - arrijne tek perfituesi gjate oreve të caktuara, pese here ne dite, ne ditet e punes.
Transfertat SEPA e menjehershme - arrijne tek perfituesi brenda nje minute.
Transfertat nderkombetare - arrijne tek perfituesi brenda 1-3 diteve te punes.

Te gjitha informacionet, perfshire kohen e kreditimit dhe tarifat per transfertat ne EUR, mund t'i gjeni ketu.

Te gjitha informacionet, perfshire kohen e kreditimit dhe tarifat per transfertat ne monedha te tjera, mund t'i gjeni ketu.