6.06. Borxhi

Nese keni ndonje borxh ne llogarine tuaj, mund ta mbuloni ate me shtim te fondeve. Borxhi do te mbulohet automatikisht sapo të shtypni llogarinë.

Sigurohuni të shtypni llogarinë me borxh.

Mund te kontrolloni borxhin ne llogarine tuaj duke klikuar ne Llogarite dhe Kartat > Pasqyra e Llogarise. Shuma e borxhit do te shfaqet me shenjen minus prane saj. Klikoni mbi shumen per te pare arsyet e borxhit.

Informacion rreth rimbushjes se llogarise Paysera mund ta gjeni ne seksionin Llogarite dhe Kartat > Rimbush LLogarine. Mund te rimbushni llogarine tuaj Paysera edhe permes nje transferimi standard nga llogaria juaj bankare (vetem ne monedhën EUR dhe vetem nga vendet SEPA). Ne kete rast, numri IBAN i llogarise suaj Paysera duhet te shenohet kur kryeni nje transferim.

NESE LLOGARIA JUAJ ESHTE MBYLLUR, dhe keni marre nje mesazh qe keni nje borxh

Mund te shtoni fonde ne llogarine tuaj me nje transferim standard (jo urgjent) nga banka juaj ne nje vend te SEPA-s. Fondet mund te shtohen vetem ne EUR. Tarifa e kreditimit per nje transferim SEPA eshte 0,00 EUR.

Marresi: Paysera LT, UAB
Llogaria e marresit: LT343500010001000364
Emri i bankes: Paysera LT, UAB
Kodi i bankes: 35000
SWIFT: EVIULT2VXXX
Adresa e bankes: Pilaitės pr. 16, Vilnius, LT-04352, Lithuania

Sigurohuni te shenoni "per borxhin e Emri Mbiemri/kodi personal" ne fushën Qellimi i pageses. Pasi te keni mbuluar borxhin, na informoni nepermjet emailit ne debts@paysera.com.

Nese deshironi te mbuloni nje borxh ne nje monedhe tjeter ose nga nje banke e nje vendi tjeter, na siguroni informacion mbi cilen monedhe dhe nga cili vend deshironi te paguani, dhe ne do t'ju dergojme te gjitha detajet e nevojshme. Mund te na kontaktoni duke derguar nje email ne debts@paysera.com.