Teadmiste baas: 3. Konto seadistused
3.06 Teie telefoninumber on muutunud ja te ei saa oma Paysera kontole sisse logida
  • Kui teil ei ole enam Paysera kontol kinnitatud telefoninumbrit ja soovite seda muuta, soovitame esmalt kontole sisse logida Paysera rakenduse Sellisel viisil kontole sisse logides ei pea te sisselogimise lisakinnitust SMS’i kaudu tegema. Pärast sisselogimist saate sisestada uue telefoninumbri ja selle kinnitada valides vasakpoolses menüüs Seadistused > Konto seadistused > Telefoninumbrid> Lisa telefoninumber. Kinnitage äsja lisatud number ja määrake see telefoninumbriks, kuhu kinnitused tuleks saata, seda saate teha määrates numbri Kinnituste telefoninumbriks.
  • Kui te ei saa Paysera rakenduse abil oma kontole sisse logida, võtke uue telefoninumbri lisamiseks ühendust klienditoega. Pange tähele, et oma Paysera kontole uue telefoninumbri lisamiseks peame kõigepealt turvalisuse kaalutlustel teid videokõne vahendusel uuesti tuvastama.

NB. Ühte telefoninumbri saab lisada ja kasutada ainult üks Paysera klient. Kui telefoninumber on juba kasutatud ja see on kinnitatud teise isiku kontol, ei saa te seda oma kontole lisada.