6.05 Tërheqja e parave

Tërheqja e parave në të gjithë botën

Nëse keni një kartë Visa Paysera, mund të tërheqni para në çdo ATM të botës që shërben kartat Visa. Shuma maksimale e tërheqjes për një ditë është 600 EUR. Tarifat, termat dhe kushtet e tërheqjes duke përdorur një kartë Visa janë dhënë në faqen e internetit.

Vendet dhe kushtet e tërheqjes në Lituani, Letoni dhe Estoni janë dhënë në faqen e internetit.