6.05. Terheqja e parave ne cash

Terheqja e parave kudo ne bote.

Nese keni nje karte Paysera Visa, mund te terhiqni para ne çdo bankomat ne bote qe sherben kartat Visa. Shuma maksimale e terheqjes per nje dite eshte 600 EUR. Tarifat, termat dhe kushtet e terheqjes duke perdorur nje karte Visa ofrohen ne faqen e internetit.

Vendet dhe kushtet e terheqjes ne Lituani, Letoni dhe Estoni jepen ne faqen e internetit.