9.09 Si të rimbushni kartelën Visa?

Një kartelë Visa mund të rimbushet përmes një llogarie Paysera thjesht duke transferuar para nga llogaria juaj kryesore (ose tjetër) në llogarinë e një kartele Visa:

  • Hyni në llogarinë tuaj Paysera;
  • Zgjidhni artikullin e menusë në të majtë Transferet> Brenda llogarive;
  • Zgjidhni llogarinë nga e cila dëshironi të bëni një transferë, më pas zgjidhni llogarinë e kartelës suaj Visa;
  • Tregoni sasinë e rimbushjes Paysera Visa. Paratë do të arrijnë kartelën brenda disa sekondash.

Ju gjithashtu mund të kryeni një transferë standard (në monedhë EUR) nga banka juaj në llogarinë e kartelës suaj Visa që tregon numrin IBAN të llogarisë së kartelës.

Ju gjithashtu mund ta ngrini kartelën me para duke skanuar kodin bar në anën e pasme të kartelës në terminalet Maxima, Lietuvos Spauda, ​​Narvessen dhe Perlas dhe duke specifikuar shumën që do të transferohet. Shërbimi i parave të gatshme është i disponueshëm vetëm në Lituani.

Si të rimbushni kartelën Visa duke përdorur aplikacionin Paysera? Ju lutemi shikoni këtë video: