1.01 Hapja e llogarisë

Ju mund të regjistroheni në sistemin Paysera duke marrë aplikacionin falas Paysera Super APPtë cilin mund ta shkarkoni shpejtë dhe lehtë nga Google PlayAppGallery ose App Store. Hapni aplikacionin dhe prekni "Krijo llogari", futni numrin tuaj të telefonit dhe krijoni një fjalëkalim, lexoni kushtet e Marrëveshjes së Përgjithshme të Shërbimit të Pagesave dhe prekni "Krijo llogari". Ju do të pranoni një kod konfirmimi në numrin e telefonit të treguar të cilin do të duhet të futni në dritaren që hapet. Kryeni veprimet e tjera të specifikuara.

Të dhënat tuaja të hyrjes janë numri juaj i telefonit dhe fjalëkalimi i krijuar. Ju do të mund të hyni në llogarinë tuaj duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes aplikacionit Paysera Mobile ose përmes shfletuesit në http://www.paysera-ks.com/. Nëse hyni në llogarinë tuaj përmes shfletuesit, ju rekomandojmë të identifikoheni duke dërguar një kod verifikimi në aplikacionin mobil, kështu që nuk duhet të futni fjalëkalimin tuaj çdo herë dhe identifikimi do të jetë i shpejtë dhe i lehtë.

Kur hyni në llogarinë tuaj për herë të parë, sistemi do t'ju kërkojë të kryeni identifikimin në mënyrë që të jeni në gjendje të përdorni shërbimet Paysera. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me identifikimin këtu.

Mund të shikoni një video në lidhje me hapjen e llogarisë këtu.