2.01 Hapja e llogarise se korporates (biznesit)

Per te hapur nje llogari per korporaten (biznesin,) para se gjithash, duhet te hapni nje llogari personale Paysera si administrator i kompanise dhe te kryeni veprimet perkatese per identifikimin. 
Udhezimet sesi te kryeni identifikimin gjendjen ketu.

Si te hapni nje llogari korporate (biznesi)?

1. Hyni ne llogarine tuaj personale, klikoni mbi emrin dhe mbiemrin tuaj dhe me pas klikoni "Hapni nje llogari biznesi".
2. Zgjidhni vendin e rregjistrimit te kompanise (biznesit), vendosni kodin e kompanise dhe plotesoni fushat per te cilat kerkohet informacion, ne fund klikoni mbi "Vendos".

Nese vendi i rregjistrimit te kompanise (biznesit) nuk gjendet ne listen e opsioneve, zgjidhni "Vend tjeter" dhe ngarkoni dokumentat e nevojshme. Dokumentat do te verifikohen dhe llogaria do te hapet brenda 1-3 dite pune.
Pasi llogaria te jete aktive, ju rekomandojme te plotesoni pyetesorin "Njihni klientin tuaj".

Me pas, sa here qe hyni ne llogarine tuaj, mund te klikoni lart ne te djathte, mbi emrin tuaj dhe te zgjidhni llogarine qe deshironi te menaxhoni.

Nese veproni nen nje prokure, fillimisht duhet te hapni nje llogari personale, te kryeni identifikimin dhe te siguroni nje prokure te noterizuar ose nje prokure te konfirmuar me nenshkrimin elektronik te kualifikuar te drejtuesit dhe ne do te hapim nje llogari.

Si te dorezoni dokumentet?

1. Hyni ne llogarine tuaj personale. Ne anen e majte zgjidhni Parametrat > Parametrat e profilit > Dokumentet qe kerkohen per aktivitetin > Ndrysho.
2. Percaktoni titullin e dokumentit si “Prokure/leter per ndryshimin e limiteve”, ngarkoni dokumentin dhe klikoni "Dergo”.
3. Nese keni me shume se nje dokument, kryeni te njejtin veprim edhe nje here duke specifikuar emrin e dokumentit si "Tjeter".

Ne kemi pergatitur edhe nje video ne lidhje me te: