6.01 Shtimi i fondeve

Hyni në llogarinë tuaj, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat Rimbush llogarinë dhe zgjidhni në dritaren e hapur:

  • llogaria që dëshironi të rimbushni (llogarinë deponuese);
  • vendi nga i cili do të kryhet rimbushja (vendi i rimbushjes);
  • monedha e rimbushjes (valuta deponuese).

Klikoni në udhëzimet e përditësuara. Do të shfaqen të gjitha metodat e mundshme të rimbushjes së llogarisë. Zgjidhni njërën prej tyre dhe rimbushni llogarinë.

Metodat e mëposhtme janë në dispozicion:

  • Rimbushni me transfer të rregullt bankar në llogarinë tuaj IBAN. Nëse jeni duke bërë një transfer në monedhë EUR, mund të përdorni llogarinë tuaj IBAN. Paysera është një anëtar i sistemeve të tilla si SEPA, SEPA Instant ose Target2 i cili lejon marrjen e pagesave nga e gjithë bota.
  • Rimbushni me transfer të rregullt bankar. Nëse keni një llogari në ndonjë nga bankat në listë, mund të rimbushni llogarinë tuaj Paysera përmes saj. Në këtë rast transferi nga llogaria juaj bankare do të bëhet në llogarinë Paysera LT në të njëjtën bankë. Sapo paratë tuaja të arrijnë në llogarinë tonë, ne do të kreditojmë të njëjtën shumë në llogarinë tuaj Paysera. Zgjidhni një bankë nga lista nga llogaria e së cilës dëshironi të rimbushni llogarinë Paysera dhe merrni udhëzimet për rimbushje.
  • Rimbushje një here e automatizuar e llogarisë. Nëse keni një llogari në ndonjë nga bankat në listë, mund të rimbushni llogarinë tuaj Paysera përmes saj. Sapo paratë tuaja të arrijnë në llogarinë tonë, ne do të kreditojmë të njëjtën shumë në llogarinë tuaj Paysera. Kjo është e njëjta metodë e rimbushjes së llogarisë si ajo e përshkruar më lartë, i vetmi ndryshim është se një transferi është i automatizuar. Pas zgjedhjes së një banke, do të shfaqet një formular pagese, do të duhet të vendosni të dhënat e kërkuara dhe të bëni një transfer më të shpejtë dhe më të përshtatshëm.
  • Rimbushje e automatizuar disa herëshe e llogarisë. Depono përmes vendeve të përcaktuara të partnerëve.

E rëndësishme: Gjeneroni udhëzime specifike (pasi të zgjidhni një vend ose monedhë) dhe do të shihni opsionet e disponueshme. Ju lutemi vini re se udhëzimet e tyre për rimbushje mund të ndryshojnë dhe kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë azhurnimin e tij çdo herë.