10.13 Si të krijoni një formë regjistrimi për blerësin?

  1. Hyni në vetë-shërbimin e Biletave Paysera.
  2. Zgjidhni ngjarjen për të cilën dëshironi të krijoni një kod zbritje dhe zgjidhni Menaxho.


3. Në menunë e majtë, zgjidhni FUSHAT E TE DHENAVE TE BLERESIT dhe klikoni në KRIJO FUSHA TE TE DHENAVE.
4. Në fushën e të dhënave të blerësit shkruani:

  • emri i fushës - do të jetë në dispozicion të blerësit
  • lloji i fushës - në varësi të nevojës tuaj, zgjidhni nëse do t'i lejoni përdoruesit të shkruajë tekstin, zgjidhni datën ose njërën prej disa varianteve të përgjigjeve
  • përcaktoni nëse fusha është e detyrueshme
  • zgjidhni për kë do të shfaqet kjo fushë:
      Për porosinë - kjo fushë do të shfaqet një herë me porosi.
      Për çdo biletë - fusha do të shfaqet në çdo biletë. Dmth nëse një blerës blen 10 bileta, ata do të duhet të      plotësojnë këtë fushë në çdo biletë.


5. Për të qenë në gjendje të krijoni një fushë të dhënash me variante përgjigjeje, zgjidhni llojin më të përshtatshëm të fushës. Në listën e hapur të opsioneve, duke klikuar butonin "Shto opsionin".
Kur blini, fusha e të dhënave duken si më poshtë: