9.22 Si të anuloni një kartelë Visa?

Nëse vendosni që nuk dëshironi të përdorni kartelën dhe dëshironi ta anuloni, mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes shfletuesit ose aplikacionit celular.

Hyni në llogarinë tuaj Paysera, nga menuja në të majtë zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Pagesat> klikoni në numrin aktiv të kartelës> Bllokoni / Anuloni përkohësisht> Bllokoni përgjithmonë.

Në aplikacionin mobil zgjidhni Kartelat> Blloko. Bllokoni kartelën tuaj përkohësisht> Blloko kartelën (bllokoni përgjithmonë kartelën tuaj).

Anulimi i kartelës së aktivizuar është pa pagesë dhe bëhet efektiv menjëherë, dhe një llogari e kartelës Visa në këtë rast bëhet një llogari standarde rrjedhëse.