6.01. Shtimi i fondeve

Hyni ne llogarine tuaj, zgjidhni Llogarite dhe Kartat > Shtimi i Fondeve dhe zgjidhni ne dritaren e hapur:

- llogarine qe deshironi te rimbushni;

- vendin nga i cili do te kryhet rimbushja;

- ne cilen monedhe do te rimbushni.

Klikoni mbi Perditeso udhezimet. Do te shfaqen te gjitha metodat e mundshme te shtimit te llogarise. Zgjidhni nje prej tyre dhe shtypni llogarine.

Metodat vijuese janë te disponueshme:

- Shtimi i fondeve permes transferimit te rregullt bankar ne llogarine tuaj IBAN. Nese po beni nje transferim ne monedhen EUR, mund te perdorni llogarine tuaj IBAN. Paysera eshte anetare e sistemeve te tilla si SEPA, SEPA Instant ose Target2, qe lejon pranimin e pagesave nga e gjithe bota.
Shtimi i fondeve permes transferimit te rregullt bankar. Nese keni nje llogari ne ndonje nga bankat ne liste, mund te rimbushni llogarine tuaj Paysera permes saj. Ne kete rast, transferimi nga llogaria juaj bankare do te behet ne llogarine Paysera LT ne te njejten banke. Sapo fondet te arrine ne llogarine tone, ne do te kreditojme te njejten shume ne llogarine tuaj Paysera. Zgjidhni nje banke nga lista, nga llogaria e se ciles deshironi te rimbushni nje llogari Paysera dhe merrni udhezimet per rimbushjen.
- Rimbushja e automatizuar nje here e llogarise. Nese keni nje llogari ne ndonje nga bankat ne liste, mund te shtypni llogarine tuaj Paysera permes saj. Sapo fondet te mberrine ne llogarinë tonë, ne do të kreditojmë të njëjtën shumë në llogarinë tuaj Paysera. Ky është një metodë e njëjtë shtimi i llogarise si ajo e pershkruar me lart, ndryshimi i vetem eshte qe nje transferim eshte i automatizuar. Pas zgjedhjes se nje banke, do te shfaqet nje formular pagese, do te duhet te vendosni te dhenat e kerkuara dhe te beni nje transferim me te shpejte dhe me te pershtatshem.
Rimbushja e automatizuar shume here e llogarise. Cash-in permes vendeve te specifikuara partnere.
Rimbushja automatike njehereshe e llogarise. Sherbimi i ri per perdoruesit e aplikacionit Paysera! Mund te shtypni llogarine tuaj Paysera me nje karte Mastercard ose Maestro. Informacione me te hollesishme rreth sherbimit janë të disponueshme ne postimin tone ne blog:

E rendesishme: Gjeneroni udhezimet specifike (pas zgjedhjes se nje vendi ose monedhe) dhe do te shihni opsionet e disponueshme. Ju lutemi, vini re se udhezimet per rimbushjen e llogarise mund te ndryshojne dhe per kete arsye ne rekomandojme ta perditesoni ate ne çdo kohe.