Bază de cunoștințe: 9. Card Visa
9.26 Nu mi-am primit cardul Visa, ce ar trebui să fac?

Cardul este livrat la adresa specificată. Termenul de livrare depinde de metoda de livrare selectată și țară. După comanda unui card, veți vedea o dată preliminară de livrare. Cardul este de obicei livrat înainte de termenul specificat.

Dacă nu ați primit un card în termenul specificat:

  • vă recomandăm să așteptați puțin mai mult. Vă rugăm să rețineți că, din cauza livrării târzii a coletelor și a poștei, termenul de livrare poate fi mai lung decât cel indicat în sistem.
  • dacă alegeți ca cardul să fie livrat prin poștă recomandată sau curier, un număr de urmărire va fi trimis la adresa dvs. de e-mail. Cu numărul de urmărire, puteți verifica întotdeauna unde este exact cardul dvs.
  • dacă alegeți ca cardul să fie livrat prin poștă standard, livrarea durează de obicei mai mult. Din păcate, în acest caz, nu este furnizat un număr de urmărire și nu este posibil să verificați unde este cardul. Vă recomandăm să așteptați mai mult.
  • vă rugăm să verificați dacă ați indicat corect adresa de livrare a cardului. Dacă adresa este greșită sau cardul nu poate fi livrat destinatarului, cardurile ne sunt de obicei returnate. După ce am primit cardul returnat, vă vom notifica imediat prin e-mail.
  • după expirarea timpului preliminar de livrare a cardului, în meniul din stânga, sub Conturi și carduri> Carduri de plată, pe cardul dvs. veți vedea butonul Anulare / Reordonare. Dacă nu doriți să așteptați mai mult, puteți comanda un nou card.
    Vă rugăm să rețineți că după comanda și primirea unui card, acesta trebuie activat în termen de 3 luni de la data fabricării.