Bază de cunoștințe: 1. Deschidere cont
1.05 Închiderea contului. Stergerea contului Paysera

În cazul în care doriți să inchideti contul dvs. Paysera, trebuie efectuate următoarele acțiuni:

  • dacă aveți un card Visa activ, vă rugăm să reziliați contractul dvs. de card Visa. Puteți anula cardul Paysera Visa din contul dvs., selectând Conturi și carduri>Situatia cardurilor, alegând cardul pe care doriți să îl anulați, apoi făcând clic pe Blocare temporară / Anulare și selectând Blocare permanentă în fereastra nou deschisă. Când cardul este anulat, contractul de service al cardului este reziliat și cardul devine invalid. Anularea cardului este gratuită;
  • dacă există restanțe pe cardul dvs., trebuie mai întâi să acoperiți suma restanta din cont și apoi să ne contactați. Puteți găsi instrucțiunile de alimentare a contului  făcând clic pe Conturi și carduri> Adaugare fonduri. Alegeți țara și moneda, iar instrucțiunile de alimentare a contului vor fi generate pentru dvs. Mai multe informații despre rambursarea datoriilor pot fi găsite aici;
  • dacă rămân bani în contul dvs., vă rugăm să transferați banii în contul dvs. din altă bancă, astfel încât să vă putem închide contul. În cazul în care contul dvs. nu este identificat și nu puteți transfera singur fondurile, vă rugăm să furnizați detaliile contului dvs. bancar unde vom transfera fondurile înainte de a vă închide contul.

Detaliile contului bancar trebuie să includă:

  • Numele și prenumele beneficiarului
  • Adresa beneficiarului
  • Numărul contului bancar beneficiar
  • Cod SWIFT / BIC
  • Adresa bancă beneficiară

După ce efectuați acțiunile necesare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la support@paysera.com folosind adresa dvs. de e-mail confirmată din sistemul nostru cu o solicitare de ștergere a contului Paysera.

După ce efectuați aceste acțiuni, trimiteți-ne o solicitare de ștergere a contului dvs. Paysera printr-un e-mail la suport@paysera.ro. Solicitarea trebuie trimisă de la adresa de e-mail care a fost confirmată în sistemul Paysera.

Notă. Dacă nu doriți să vă închideți contul, ci pur și simplu doriți să dezactivați sau să ascundeți numărul contului, astfel încât acesta să nu fie afișat împreună cu celelalte conturi, în meniul din stânga, selectați Setări> Cont de plată. În fereastra deschisă, selectați contul pe care doriți să îl ascundeți temporar și faceți clic pe Ascunde contul. Dacă este necesar, veți putea redeschide contul în aceeași secțiune Setări> Cont de plată, făcând clic pe Deschidere cont.