6.01. Rahaliste vahendite lisamine

Logige sisse oma kontole, valige Kontod ja kaardid > Lisa raha ja valige avatud aknas:

  • konto, mida soovite täiendada;
  • riik, kust täiendamist hakatakse tegema;
  • täiendamise valuuta.  

Vajutage Uuenda juhiseid. Kuvatakse kõik konto täiendamiseks saadaval olevad meetodid. Valige üks neist ja lisage konto.
Saadaval on järgmised meetodid:

  • Lisa raha IBAN-i kontole, tavalise pangaülekandega. Kui teete ülekannet eurodes, võite kasutada oma IBAN-i kontot. Paysera on selliste süsteemide liige nagu SEPA, SEPA Instant või Target2, mis võimaldavad vastu võtta makseid kogu maailmast.
  • Lisa raha tavalise pangaülekandega. Kui teil on konto mõnes nimekirjas olevas pangas, saate selle kaudu oma Paysera kontot täiendada. Sel juhul tehakse ülekanne teie pangakontolt Paysera LT kontole samas pangas. Niipea kui teie raha jõuab meie kontole, krediteerime sama summa teie Paysera kontole. Valige nimekirjast pank, mille kontole soovite lisada Paysera konto ja saada lisamise juhiseid.
  • Automaatne ühekordne konto täiendamine. Kui teil on konto mõnes nimekirjas loetletud pangas, saate oma Paysera kontot selle kaudu täiendada. Niipea kui ülekantud raha jõuab meie kontole, krediteerime kogu summa teie Paysera kontole. See konto täiendamise meetod erineb ülalkirjeldatud meetodist selle poolest, et see on automatiseeritud. Panga valimisel avaneb maksevorm, mille peate täitma - sel viisil saate oma kontot mugavamalt ja kiiremini täiendada.
  • Automaatne korduvkasutatav konto täiendamine. Konto täiendamine sularaha sissemaksega partnerite näidatud punktides.

Tähtis: genereerige konkreetsed juhised (pärast riigi või valuuta valimist) ja näete saadaolevaid valikuid. Pange tähele, et nende lisamise juhised võivad erineda ja seetõttu soovitame seda iga kord värskendada.