Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.04 Cili është tipi i kartës Visa: debiti apo krediti?

Karta e pagesës Visa është një kartë debiti.

Kur lëshohet një kartë Visa, një llogari tjetër IBAN e dedikuar vetëm për pagesa me kartë hapet për ju. Është e ndarë nga llogaria kryesore rrjedhëse e Paysera për ta bërë kontrollin e fondeve  më të përshtatshëm dhe për të mbajtur në mënyrë të sigurtë shumën e parave të dedikuara vetëm për pagesa me kartë.

Karta Visa mund të përdoret për shlyerje vetëm duke depozituar para në llogarinë e saj paraprakisht, dhe për këtë arsye para se të kryeni transferta ose të paguani me kartë, sigurohuni që gjendja në llogarinë e kartës së pagesës është e mjaftueshme. Ju do të keni mundësi të përdorni fondet gjendje në llogari. Nuk ka një limit krediti.

Ku mund ta përdorni kartën Visa? Më shumë informacion gjeni këtu.