Njohuri bazë
7.25 Importi i dosjeve të transfereve (modeleve) nga programi im i kontabilitetit në Paysera

Për të importuar dosjen e transfereve (modeleve), hyni në llogarinë tuaj dhe shkoni te TRANSFERET > Importo Transferin

Madhësia maksimale e dosjes është 2 MB. Numri maksimal i transfereve për dosje është 500. Më shumë informacion lidhur me dosjet e transfereve mund t'i gjeni këtu.