Njohuri bazë
7.24 Kam transferuar para nga llogaria ime Paysera në një llogari bankare në Lituani në fundjavë. A do t'i marr paratë jo më herët se ditën e hënën?

Nëse kryeni një transfer jo urgjente - përfituesi do t'i marrë paratë ditën zyrtare të punës së ardhme, sepse të gjitha transferet jo urgjente në sistemin SEPA kryhen vetëm në ditët e punës. Koha e saktë e pastrimit të transfereve jo urgjente dhe informacioneve të tjera mund t'i gjeni këtu.

Nëse kryeni një transfer urgjente (SEPA Instant) - përfituesi do t'i marrë paratë menjëherë. Këto lloj transfereve ekzekutohen 24/7/365.