7.02 Transfere parash nga llogaria e Paysera

Për të transferuar para nga llogaria juaj Paysera, hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni TRANSFERET > Transferet Bankare në menunë në të majtë

Plotësoni detajet e transferit. Ju rekomandojmë të filloni duke vendosur me numrin e llogarisë tuaj bankare tuaj, pasi formulari është dinamik. Pasi të keni mbaruar së vendosuri të dhënat, zgjidhni Vazhdo. Rishikoni porosinë e gjeneruar të transferit dhe klikoni Konfirmo.