7.01 Dua të kryej një transfer nga një llogari bankare të një vendi të huajë në llogari bankare Lituaneze

Për të kryer një transfer të tillë, duhet të rimbushni llogarinë Paysera tuaj nga një bankë e një vendi të huaj dhe të kryeni transferin në llogari bankare në Lituani.

  • Në llogarinë tuaj Paysera, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat > Rimbushja e llogarisë, më pas zgjidhni vendin dhe monedhën e transferit, klikoni në Përditëso udhëzimet , zgjidhni një bankë dhe klikoni në Merr udhëzime.
  • Kryeni një transfer nga llogaria juaj e huaj bankare në Paysera sipas udhëzimeve të marra.
  • Pasi të keni rimbushur llogarinë tuaj Paysera, hyni në llogari, zgjidhni TRANSFERET > Transferet Bankare dhe krijoni transferin drejt një llogarie bankare në Lituani.