13.1.10 A mund të ekzekutohet procesi i pagesës pa e ridrejtuar klientin në bankë?

Një opsion i tillë është i disponueshëm, por jo për të gjitha bankat.

Kjo karakteristikë lejon ekzekutimin e pagesës pa e ridrejtuar klientin në bankë dhe kryerjen e të gjitha hapave që lidhen me ekzekutimin e pagesës në dritaren e pagesës Paysera. Përparësia më e madhe e veçorisë është se blerësi mund të kryejë një procedurë pagese pa pasur nevojë të largohet nga një faqe në internet.

Për të aktivizuar funksionin:

Hyni në llogarinë Paysera, në menunë e majtë zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia> Këtu mund të ndryshoni: Cilësimet e projektit> Cilësimet e shërbimit të mbledhjes së pagesave zgjidhni një vend (Lituania / Letonia / Estonia), kur në bankat shënoni Pagesën në faqen Paysera.