13.1.07 Në cilat vende mundësohet pagesa duke përdorur PIS?

Kjo mënyrë pagese po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar dhe klientët e Paysera kanë një mundësi për të mbledhur pagesa nga klientë në të gjithë vendet evropiane. Aktualisht, Paysera ka bërë integrimin me 100 banka të ndryshme dhe institucione pagese, dhe ky numër është në rritje të vazhdueshme.

Metodat e pagesave sipas vendeve janë në dispozicion këtu.