13.1.03 Si funksionon kjo metodë pagese?

Një klient i dyqanit elektronik që dëshiron të bëjë një pagesë ridrejtohet në dritaren e pagesës, ku ata identifikohen në bankën e tyre në internet duke futur detajet e hyrjes. Identifikimi bëhet përmes sistemit Paysera.

1. Përzgjedhja e bankës
Në mënyrë që të paguajnë për mallra ose shërbime, një klient i dyqanit elektronik zgjedh një bankë përmes së cilës ata dëshirojnë të bëjnë një pagesë.

2. Hyni në bankë dhe jepni pëlqimin për të drejtat e hyrjes

Në dritaren e pagesës që hapet, klienti duhet të futë detajet e hyrjes dhe të hyjë në bankë.

3. Konfirmimi i pagesës

Pasi të keni kontrolluar nëse informacioni në lidhje me pagesën e filluar është futur në mënyrë korrekte, blerësi e konfirmon atë. Blerësi njoftohet për një pagesë të suksesshme nga një mesazh në dritaren e pagesës dhe automatikisht ridrejtohet përsëri në dyqanin elektronik.

 

Një proces standard pagese përmes Paysera Checkout është në dispozicion këtu.

Procedurën e pagesës mund ta provoni edhe në versionin demo.