Njohuri bazë: 16. Pyetjet teknike
16.26 Si mund ta vendos Trust Badge në shtojcën (plugin) CMS të dhënë nga ju?

Në CMS falas, Badge Trust duhet të vendoset në përputhje me udhëzimet e dhëna më poshtë:

 • Avactis: temat avactis / [tema e përdorur] / faqet / templates / page.template.tpl.html [shablloni].
 • CMS MS: në tabelën "templates" duhet të ndryshoni kolonën template_content, ku template_name = është emri i temës aktive.
 • CRE i ngarkuar: shabllone / [tema e përdorur] /main_page.tp.php [model].
 • Shporta CS: lëkurat / [tema e përdorur] / klient / indeks.tpl [shabllon].
 • CubeCart: skins / [tema e përdorur] / templates/main.php [skedari].
 • Drupal: në modulet / sistemin / shabllonin / html.tpl.php.
 • Joomla: templates / [tema e përdorur] /index.php [skedari]. Pas ngarkimit të kodit të Trust Badge, duhet të pastroni memorien e përkohshme: Zona e administratorit> Mjetet> Pastro memorien e fshehtë.
 • Magento: app / design / frontend / default / [tema e përdorur] / shablloni / faqja / në të gjitha skedarët, ku </body> është etiketa. Memoria e përkohshme duhet të azhurnohet më pas.
 • Opencart: katalogu / pamja / tema / [tema e përdorur] /template/common/footer.tpl [shablloni].
 • OsCommerce: në skedarin osCommerce / OM / Core / Site / Shop / templates / oscom.php.
 • Oksid: jashtë / [tema e përdorur] /tpl/layout/base.tpl [shabllon].
 • PrestaShop: temat / [tema e përdorur] /footer.tpl [shablloni]. Pas ngarkimit të kodit të Trust Badge, duhet të pastroni memorjen e fshehtë në katalogët e mëposhtëm: "tools / smarty / cache"; "mjetet / zgjuar / përpilojë"; "tools / smarty_v2 / cache"; "mjete / smarty_2 / përpiloj".
 • WHMCS: në shabllonet e shablloneve / portalit / footer.tpl dhe pastroni memorien e përkohshme në katalogun "templates_c".
 • Wordpress: wp-content / themes / [tema e përdorur] /footer.php [skedari].
 • ZenCart: përfshin / shabllone / [tema e përdorur] /common/tpl_main_page.php [skedar].