Njohuri bazë: 16. Pyetjet teknike
16.12 Unë kam instaluar shtojcën (plugin) tuaj CMS, por shoh gabime. Çfarë të bej une?

Nëse ndodhin gabimet e mëposhtme:

  • WebToPayException: SS2 nuk mund të verifikohet për public.key
  • Statusi nuk pranohet:

Kontrolloni nëse përputhen versionet e specifikimeve CMS dhe Paysera. Nëse nuk arrini ta zgjidhni problemin, ju lutemi na kontaktoni.