Njohuri bazë: 16. Pyetjet teknike
16.07 A mund ta përsëris një kërkesë për sistemin manualisht?

Po, mundeni.

Në llogarinë tuaj Paysera, shkoni te Projektet dhe Aktivitetet > Pagesat e Marra ose dhe zgjidhni pagesën për të cilën dëshironi të përsërisni një kërkesë. Klikoni në ikonën e lupës në të djathtë të linjës së pagesës dhe do të zgjeroni informacionin e kërkesës. Këtu mund të klikoni në Përsëriteni në mënyrë që sistemi ynë të përsërisë kërkesën në sistemin tuaj.