Njohuri bazë: 16. Pyetjet teknike
16.04 Fjalëkalimi / kodi i projektit

Mund të gjeni fjalëkalimin / kodin duke zgjedhur Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia në llogarinë tuaj Paysera dhe duke klikuar Cilësimet e projektit> Cilësimet e përgjithshme të projektit.