3.01 Hyrja në llogari dhe konfirmimi shtesë i hyrjes

Në mënyrë që të sigurojmë nivelin më të lartë të sigurisë për llogarinë dhe të dhënat e klientit, dhe për ta bërë hyrjen për klientët sa më të përshtatshëm dhe të shpejtë të jetë e mundur, ne ju ofruam 3 mënyra të identifikimit. Në këtë rast, klienti duhet të futë emrin e tij (adresa e postës elektronike ose numri i telefonit) në dritaren e hyrjes Paysera dhe, për të vazhduar me identifikimin, zgjidhni një nga 3 mënyrat e mundshme.

  1. Identifikohuni përmes aplikacionit mobil.
  2. Identifikohuni me nënshkrimin mobil.
  3. Identifikohuni me fjalëkalim. Pasi të keni zgjedhur këtë metodë dhe pasi të jeni futur në llogari, do të duhet të konfirmoni hyrjen tuaj edhe një herë. Në sistemin Paysera, ju mund të zgjidhni një metodë të përshtatshme dhe të sigurt të verifikimit shtesë, e cila është e pranueshme për ju dhe që plotëson nevojat tuaja individuale. Në menunë e majtë, klikoni në Cilësimet> Cilësimet e profilit, zgjidhni Metodat e hyrjes dhe Vërtetimin shtesë. Në dritaren e hapur, zgjidhni një nivel sigurie në hyrje që ju përshtatet më shumë:

- Aplikacioni mobil. Kodi shtesë i konfirmimit do të sigurohet në aplikacion.
- Aplikacioni mobil. Kodi shtesë i konfirmimit do t'i sigurohet telefonit me SMS.
- Nënshkrimi mobil. Kodi i konfirmimit do t'i dërgohet numrit tuaj kryesor të telefonit.