Njohuri bazë: 2. Llogaria e biznesit
2.09 Nuk mund ta shoh llogarinë e biznesit. Çfarë duhët të bëjë?

Pas hyrjes në llogarinë tuaj, ju do të shihni emrin tuaj dhe ID-në e përdoruesit në këndin e sipërm të djathtë. Duke klikuar në User-ID, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni llogarinë (e korporatës ose personale) që dëshironi të menaxhoni.