Njohuri bazë: 2. Llogaria e biznesit
2.07 Përfaqësuesi i ndërmarrjes ka ndryshuar. Çfarë duhët të bëjmë?

Nëse Përfaqësuesi i ndërmarrjes ka ndryshuar dhe ju doni të caktoni një person tjetër në llogarinë Paysera, së pari, drejtuesi i ri i kompanisë duhet të hapë një llogari personale Paysera dhe t'i nënshtrohet identifikimit. Përshkrimi se si të hapni një llogari dhe t'i nënshtroheni identifikimit jepet KËTU. Pas identifikimit të suksesshëm, Përfaqësuesit të ri duhet t'i caktohet llogaria e kompanisë.

Si të hapni një llogari të biznesit?

1. Hyni në llogarinë tuaj personale, klikoni në ID-në e përdoruesit dhe emrin tuaj, dhe klikoni në "Hapni një llogari biznesi" në menunë zbritëse.

2. Zgjidhni vendin e regjistrimit të kompanisë, futni kodin e kompanisë dhe klikoni në "Kontrolloni". Një llogari do të hapet për kompaninë tuaj.

Nëse vendi i regjistrimit të ndërmarrjes nuk është midis opsioneve, zgjidhni "Vend tjetër" dhe dorëzoni dokumentet e kërkuara. Dokumentet do të kontrollohen dhe llogaria për kompaninë do të hapet në 1–3 ditë pune.