Njohuri bazë: 1. Hapja e llogarisë
1.09 Unë jam regjistruar, por nuk mund të identifikohem

Pas regjistrimit në sistemin Paysera, duhet të aktivizoni llogarinë tuaj.

Sistemi ju dërgon një letër me lidhjen e aktivizimit të llogarisë në një email që ju keni treguar.

Nëse nuk e keni marrë letrën ose kanë kaluar më shumë se 5 orë që kur e keni marrë, ju lutemi përdorni këtë link dhe merrni përsëri lidhjen e aktivizimit.