Knowledgebase: 1. Hapja e llogarisë
1.03 Identifikimi

Paysera Kosova është një institucion i licencuar i parave elektronike që rregullohet nga autoriteti mbikëqyrës Banka Qëndrore e Kosovës dhe ligjet që rregullojnë procedurën për kujdesin dhe identifikimin e duhur të klientit. Të dhënat personale të klientëve të Paysera XK përpunohen në përputhje me aktet ligjore të Republikës së Kosovës dhe Politikën tonë të Privatësisë.
Paysera LT, UAB është një institucion i licencuar i parave elektronike që rregullohet nga autoriteti mbikëqyrës Banka e Lituanisë dhe ligjet që rregullojnë procedurën për kujdesin dhe identifikimin e duhur të klientit. Të dhënat personale të klientëve të Paysera LT përpunohen në përputhje me aktet ligjore të Republikës së Lituanisë dhe Politikën tonë të Privatësisë.

Klientët duhet të identifikojnë veten e tyre në mënyrë që të përdorin shërbimet Paysera. Pasaporta ose kartela e identitetit dhe pyetësori i plotësuar "Njihni klientin tuaj" kërkohen për identifikim. Dokumentet mund të dorëzohen në llogarinë Paysera përmes kompjuterit me një aparat fotografik të instaluar ose përmes aplikacionit mobil Paysera.

1. Identifikimi përmes PC me një aparat fotografik. Identifikohuni në llogarinë tuaj personale Paysera, klikoni në "Kryeni identifikimin" duke "Dorëzuar një foto të dokumentit tuaj personal", pastaj zgjidhni "Kryeni" dhe dorëzoni një foto të dokumentit dhe një selfie. Ju lutemi plotësoni gjithashtu pyetësorin "Njihni Klientin Tuaj". Nëse dorëzoni një kopje të dokumentit me cilësi të lartë së bashku me një foto të fytyrës tuaj dhe plotësoni saktë pyetësorin, identiteti juaj do të konfirmohet brenda 4 orëve të punës.
2. Identifikimi përmes aplikacionit. Hyni në llogarinë tuaj dhe klikoni në "Identifikimi jo i plotë", pastaj kryeni të gjitha hapat e dhënë të identifikimit në aplikacion. Nëse dorëzoni një kopje të dokumentit me cilësi të lartë së bashku me një foto të fytyrës tuaj dhe plotësoni saktë pyetësorin, identiteti juaj do të konfirmohet brenda 4 orëve të punës.

Nëse keni shtuar një email në llogarinë tuaj Paysera, ne do t'ju dërgojmë atje informacione rreth statusit të verifikimit të dokumentit tuaj.

Procesi i identifikimit në aplikacionin mobil Paysera: