14.12 Njoftimet me email pasi projekti të marrë një pagesë me SMS

Në llogarinë tuaj Paysera, ju mund të zgjidhni të merrni njoftime me email pas çdo pagese të suksesshme SMS. Për ta bërë këtë, shkoni te Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia në menunë në të majtë dhe zgjidhni Cilësimet e Projektit> Fjalët kyçe të SMS.

Në dritaren e hapur, klikoni në fletën e bardhë me një laps blu pranë fjalës kyçe dhe zgjidhni Më shumë karakteristika. Futni emailin tuaj në Informoni në lidhje me një mesazh SMS të marrë me email dhe ruani cilësimet.