13.11 A mund të lejoj një person tjetër të shohë vetëm Listën e pagesave të marra?

Po, mundesh.

Ju lutemi zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia dhe klikoni në Cilësimet e Projektit> Të drejtat e administrimit.

Në të drejtat e dhënies së një përdoruesi tjetër, futni numrin unik të Paysera të personit për të cilin dëshironi të jepni të drejta dhe kontrolloni kutinë pranë Shih listën e pagesave "Porta e Pagesave".

Personi për të cilin dëshironi të jepni të drejta duhet të ketë një llogari të identifikuar Paysera.