13.10 A duhet t'i jap një punonjësi të drejtat për të menaxhuar llogarinë e kompanisë që ata të jenë në gjendje të shohin pagesat dhe të bëjnë rimbursime?

Nëse dëshironi të jepni leje vetëm për të parë pagesa dhe për të bërë rimbursime, zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia dhe klikoni në Cilësimet e Projektit> Të drejtat e administrimit.

Pranë Caktimit të së drejtës një përdoruesi tjetër, shtoni punonjësin dhe kontrolloni kutinë sipas të drejtave që dëshironi t'i jepni këtij punonjësi. Në këtë rast, duhet të zgjidhni të drejtat e mëposhtme: Shikoni listën e pagesave "Porta e pagesave" dhe Bëni rimbursime.

Ky person duhet të ketë një llogari të verifikuar në Paysera.