13.03 Meine Website ist in mehreren Ländern aktiv, aber ich möchte Zahlungen nur in einer Währung empfangen. Wo kann ich die Einstellungen ändern?

Zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e Mia.

Klikoni në Cilësimet e projektit> Cilësimet e përgjithshme të projektit pranë projektit.

Shkoni poshtë te Tërheqja e pagesave të mbledhura dhe zgjidhni monedhën e dëshiruar pranë Të gjitha pagesave të marra në një monedhë tjetër këmbehen automatikisht në: dhe të gjitha pagesat që merrni do të konvertohen automatikisht në monedhën e zgjedhur.