13.02 A mund të transferoj një pagesë të marrë në një llogari tjetër bankare?

Të gjitha fondet në llogarinë tuaj Paysera mund të transferohen në çdo llogari bankare. Për këtë qëllim, ju lutem mos ngurroni të përdorni seksionin Transfer > Transfer Bankar 

Si të kryeni një transferim përshkruhet më hollësisht këtu.

Tarifat dhe kushtet e transferimit janë në dispozicion këtu.