13.01 Klienti ka paguar për produktin / shërbimin. Ku mund ta shoh pagesën?

Pagesat e klientëve për mallra dhe shërbime të shitura mund të shihen në llogari duke shkuar te Projektet dhe Aktivitetet> Pagesat e marra.