12.15 A duhet t'u siguroj programuesve akses në llogarinë time Paysera në mënyrë që ata të kryejnë integrimin dhe të krijojnë një projekt?

Mos u siguroni personave të tjerë të dhënat tuaja të hyrjes në Paysera pasi nuk është e sigurtë. Programuesi juaj duhet të regjistrohet në sistemin Paysera dhe të krijojë llogarinë e tyre.

Më pas, shkoni në llogarinë tuaj Paysera, zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e mia dhe klikoni në Cilësimet e projektit> Të drejtat e administrimit. Futni numrin unik Paysera të programuesit dhe kontrolloni kutinë pranë lejes Ndryshoni parametrat teknikë të projektit (e drejta për një programues).