12.11 Pagesat testuese

Për të kryer pagesa testuese, duhet të fusni TEST = 1 në faqen tuaj të internetit ose të aktivizoni pagesa provë në shtojcën tuaj CMS.

Në llogarinë tuaj Paysera, shkoni te Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e mia, klikoni në Cilësimet e Projektit> Cilësimet e shërbimit të mbledhjes së Pagesave. Tjetra kontrolloni kutitë e mëposhtme:

Lejoni pagesa provë

Pranoni prurjet nga çdo sistem informativ (adresa e faqes së internetit të pyetjes nuk do të kontrollohet).

Pas kryerjes së pagesave provë, ju lutemi shkruani TEST = 0 në sistemin tuaj dhe zgjidhni kutitë. Projekti juaj nuk duhet të aktivizohet dhe konfirmohet nga administratori i sistemit Paysera për të kryer pagesa provë.