12.09 Si mund të vendos mënyra pagese të disponueshme në faqen time të internetit?

Në llogarinë tuaj Paysera, shkoni te Projektet dhe Aktivitetet> Projektet e mia dhe zgjidhni Cilësimet e Projektit> Cilësimet e shërbimit të mbledhjes së Pagesave. Ju mund të lëvizni poshtë te seksioni Metodat e Pagesës që dëshironi të pranoni dhe të vendosni mënyrat e pagesës për vende të veçanta. Kontrolloni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni Ruaj ndryshimet.

Për më tepër, ju keni një mundësi për të zgjedhur nëse doni që mënyrat e reja të pagesës të aktivizohen në faqen tuaj të internetit menjëherë pas shtimit të tyre. Për ta bërë këtë, thjesht kontrolloni kutinë.